bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Philadelphia usiluje o sedmou výhru proti Washingtonu, Colorado už o osmou

4. března 2020, 20:35

Jan Vojkůvka

Středeční program v zámořské NHL nabídne čtyři zápasy, ve kterých se pokusí Philadelphia a Colorado prodloužit šňůru výher. Philadelphia se pokusí o sedmé vítězství v řadě proti Washingtonu, Colorado o osmé vítězství proti Anaheimu.

Philadelphia vyrazí do akce na ledě Washingtonu, který vévodí jejich společné Metropolitní divizi, ale už jen o tři body. Flyers totiž dokázali vyhrát šestkrát v řadě a dostali se na druhé místo této tabulky před Pittsburgh, který prožíval menší herní krizi. 

Jednat se bude už o čtvrtý vzájemný zápas obou celků. Washington vyhrál ten první v listopadu. V lednu a únoru naopak triumfovala Philadelphia, jež dokonce poslední duel ovládla 7:2.

Už o osmé vítězství v řadě se bude pokoušet Colorado, které se na svém ledě utká s Anaheimem. Domácí mají za sebou třízápasový trip, během něhož porazili Carolinu, Nashville a Detroit po těsných výhrách o jeden gól. Anaheim naopak poslední dva zápasy s New Jersey a Chicagem prohrál. 

V posledním vzájemném měření sil, které se uskutečnilo před dvěma týdny v Anaheimu, vyhrálo Colorado 1:0. 

V dalších utkáních se pokusí Columbus navázat na své poslední vydřené vítězství v duelu s Calgary. Vancouver pak přivítá Arizonu.

Washington Capitals - Philadelphia Flyers

WSH: bilance 40-19-6 vs PHI: bilance 38-20-7 

Calgary Flames - Columbus Blue Jackets

CGY: bilance 34-24-7 vs CBJ: bilance 32-21-14 

Colorado Avalanche - Anaheim Ducks

COL: bilance 40-18-7 vs ANA: bilance 26-32-8

Vancouver Canucks - Arizona Coyotes

VAN: bilance 34-25-6 vs ARI: bilance 32-27-8

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.