bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Plekanec si začíná získávat fanoušky Maple Leafs na svoji stranu

24. dubna 2018, 7:21

Jan Šlapáček

Působení Tomáše Plekance nezačalo v Torontu pohádkově. Český útočník nebyl produktivní, a ani při bránění to nebylo stoprocentní. Po velké kritice od fanoušků a posunu v sestavě směrem nahoru se Plekanec herně našel a aktuálně v sérii s Bruins patří k nejklíčovějším hráčům Maple Leafs.

Tomáš Plekanec (Toronto Maple Leafs)

V šestém zápase byl český hokejista znovu u všeho podstatného. Jeho lajna dokázala ubránit elitní formaci Bruins a naopak byla velice úderná směrem dopředu. Samotný Tomáš Plekanec si při vítězství 3:1 připsal dva kanadské body za vstřelený gól a jednu asistenci.

V Torontu všichni doufají, že forma českému útočníkovi vydrží i nadále a Maple Leafs se podaří dokonat velký obrat v sérii. Lehké to ale nebude.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 3:1

Tomáš Plekanec (TOR) – 1+1, 2 střely, čas na ledě 16:05 
Roman Polák (TOR) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 18:36 
David Krejčí (BOS) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:55 
David Pastrňák (BOS) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:44
Zdeno Chára (BOS) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 23:56


Columbus Blue Jackets - Washington Capitals 3:6

Michal Kempný (WSH) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:25 
Jakub Vrána (WSH) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 5:35

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.