bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Podaří se Philadelphii a Coloradu vynutit si zápas číslo sedm?

22. dubna 2018, 18:05

Jiří Sameš

Dnešní program play-off zámořské NHL nabídne dva duely. Už krátce po 21. hodině začne šesté čtvrtfinále ve Wells Fargo Center mezi Philadelphií a Pittsburghem. Pens si mohou v případě výhry zajistit postup do druhého kola. V obdobné situaci budou v noci hokejisté Nashvillu. Jejich utkání na ledě Colorada začne jednu hodinu po půlnoci.

21:00 Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins

Stav série: 2:3

Penguins vedli před duelem číslo pět ve čtvrtfinálové sérii nad Flyers 3:1 na zápasy a na svém ledě tak měli možnost v případě vítězství postoupit do druhého kola.

Pátý zápas ovšem ovládli Letci z Philadelphie a vrátili tak sérii zpět k sobě domů. O jejich výhře 4:2 rozhodl 1 minutu a 15 vteřin před koncem závěrečné periody útočník Sean Couturier.

„Musíme hrát jednoduše, prostě předvést naší hru. Přesně to jsme ukázali v posledním zápase – drželi jsme při sobě a byli disciplinovaní,“ říká útočník Flyers Sean Couturier.

„Víme, že můžeme být mnohem lepší. Víme, že jsme toho schopni. Ve druhé a třetí třetině zápasu číslo pět jsme byli lepším týmem. Pokud předvedeme tento výkon, mělo by to být dobré,“ hlásí trenér Penguins Mike Sullivan.

Lídr série: Sidney Crosby (PIT) – 5+5

01:00 Colorado Avalanche – Nashville Predators

Stav série: 2:3

Také Predators měli možnost ukončit svou sérii na domácím ledě. Proti Avalanche totiž vedli taktéž 3:1 na zápasy.

Po brance Nicka Bonina v 51. minutě měli Predátoři k postupu velmi blízko. Avs však dokázali v závěrečných pěti minutách dvakrát skórovat a vynutili si tím zápas číslo šest.

„Nemáme co ztratit, nikdo na nás nevyvíjí tlak. Určitě je ale před námi ještě nějaká práce,“ sděluje kapitán Avalanche Gabriel Landeskog.

„Myslím, že jsme mohli v pátém zápase udělat pár věcí jinak. Nyní se už ovšem musíme soustředit na další utkání. Musíme vyhrát jeden zápas, šanci máme velkou,“ říká kapitán Predators Roman Josi.

Lídr série: Gabriel Landeskog (COL) – 4+3

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.