bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pokračování Ricka Nashe v Bostonu? Doufám, že budu mít brzy jasno, říká Sweeney

2. června 2018, 10:30

Jiří Sameš

Zůstane, nebo půjde zase o dům dál? Ricku Nashovi končí po letošní sezoně osmiletý kontrakt na téměř 63 milionů dolarů, který podepsal 3. července 2009, ještě s Columbusem Blue Jackets. Generální manažer Bruins Don Sweeney přiznal, že je s hráčem ochoten jednat o nové smlouvě.

„Ještě tento týden budeme mít nějaké rozhovory,“ řekl Sweeney The Boston Globe. „Doufám, že budu mít brzy jasno.“

Rick Nash přišel z Rangers do Bostonu krátce před uzávěrkou přestupů. Bruins za jeho příchod museli obětovat útočníky Ryana Spoonera, Matta Beleskeyho, první volbu v draftu 2018, sedmou volbu v draftu 2019 a prospekta Ryana Lindgrena.

Třiatřicetiletý útočník stihl s Medvědy odehrát v základní části pouze jedenáct zápasů, neboť utrpěl otřes mozku. Nasbírat za zmíněné období stihl celkem šest kanadských bodů (tři góly, tři asistence). Ve vyřazovacích bojích pak přispěl pěti kanadskými body (tři góly, dvě asistence) ve dvanácti zápasech.

„Bylo to frustrující. Neodehrál jsem toho tolik, pak jsem se vrátil rovnou na play-off,“ říkal Nash 10. května. „Celkově z toho tady mám ale dobrý pocit. Organizace skvělá, kluci úžasní. Doufám, že to bude mít pokračování.“

Bruins však nebudou mít v následujících dnech na starosti pouze Ricka Nashe.

Sweeney uvedl, že pro příští rok už nepočítá s Brianem Giontou, Kenny Agostinem a Paulem Postmou. Po sezoně navíc ještě končí smlouva Rileymu Nashovi, Timu Schallerovi, Tommymu Wingelsovi, Nicku Holdenovi a Antonu Chudobinovi.

Dle Capgeek.com by Boston měl mít pod platovým stropem prostor od dvanácti do šestnácti milionů dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.