bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Polák se uvedl asistencí, bodoval i Hertl

24. října 2017, 7:51

Jan Šlapáček

Lepší návrat do NHL si Roman Polák snad ani nemohl přát. Se spoluhráči dokázal porazit Los Angeles, navíc si hned v úvodu utkání připsal asistenci! Tu v noci získal i Tomáš Hertl, který se podílel na jedné z branek San Jose.

Roman Polák (Toronto Maple Leafs)

Polák se vrátil do NHL ve velkém stylu. Hned v prvních minutách utkání se opřel do kotouče, který po teči Martina skončil až za zády brankáře Los Angeles a český obránce si tak připsal asistenci.

V prvním utkání po návratu do NHL odehrál Polák lehce přes dvanáct minut a po celou dobu působil jistým dojmem. Kromě toho byl také jednou vyloučen.


Tomáš Hertl (San Jose Sharks)

Ani Hertl neskončil v noci bez bodu, když si podobně jako Polák připsal jednu asistenci. Český útočník založil útok San Jose, který po pravém křídle vedl Tim Heed. Ten posléze z pravého kruhu nahodil puk na branku a Lundqvist si ho k překvapení celé haly srazil do branky.

Pro Hertla to je třetí asistence v této sezóně.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings 3:2

Roman Polák (TOR) - 0+1, 0 střel, čas na ledě 12:13


New York Rangers - Tomáš Hertl 1:4

Tomáš Hertl (SJS) - 0+1, 3 střely, čas na ledě 15:14

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.