bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pondělí nabídne pět zápasů. Tampa hraje o jedenáctou výhru v řadě

17. února 2020, 19:51

Jan Vojkůvka

Pondělní program v zámořské NHL nabídne dalších pět zápasů, ve kterých pokračují boje o postup do play off. Také ale bude Tampa Bay usilovat o jedenácté vítězství v řadě, když se představí na ledě silného Colorada.

Tampa v této sezoně zaznamenala už podruhé sérii deseti výher v řadě. Tu nynější může ještě více natáhnout během pondělního programu, ve kterém se střetne s Coloradem na hřišti soupeře.

Avalanche figurují na Západě na čtvrtém místě a prohráli poslední dva zápasy. Přesto jsou velmi silným týmem, který může nadělat rozjeté Tampě pořádné problémy. To se potvrdilo i v říjnovém prvním vzájemném duelu na ledě Tampy, kde Colorado vyhrálo vysoko 6:2.

Pondělní program začne hned třemi zápasy v atraktivní čas od 22 hodin. San Jose přivítá na svém ledě Floridu, jež v posledních týdnech vypadla z první osmičky Východu a nutně potřebuje zabrat. Na Sharks, kteří stabilizovali své výkony, si ovšem budou muset dát velký pozor. I oni totiž ještě mají šanci na návrat do bojů o play off a také potřebují sbírat výhry. 

V deset večer se odehrají také zápasy mezi Calgary s Anaheimem a Arizonou s New Yorkem Islanders. Coyotes se vrátili do první osmičky Západu a budou chtít využít nepříliš dobré formy Islanders, kteří mají na kontě dvě porážky v řadě. 

Přiblížit se metě 700. branek v NHL, nebo tento milník dokonce překonat, bude chtít Alexandr Ovečkin. Šanci dostane v utkání proti Vegas, které začne o půlnoci.

22:00 San Jose Sharks - Florida Panthers

SJS: bilance 26-28-4 vs FLA: bilance 30-22-6

22:00 Calgary Flames - Anaheim Ducks

CGY: bilance 30-24-6 vs ANA: bilance 24-27-7 

22:00 Arizona Coyotes - New York Islanders

ARI: bilance 29-24-8 vs NYI: bilance 33-18-6

00:00 Vegas Golden Knights - Washington Capitals

VGK: bilance 30-22-8 vs WSH: bilance 37-16-5 

03:00 Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning

COL: bilance 33-18-6 vs TBL: bilance 39-15-5

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.