bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Praha znovu uvidí NHL! V hlavním městě začnou sezonu Flyers a Blackhawks

8. března 2019, 6:25

Matěj Hodoval

Čeští příznivci se dočkali! Světlo NHL se rozzáří na začátku příští sezony také v hlavním městě České republiky, kam přijedou mužstva Philadelphie a Chicaga.

V Praze se National Hockey League představí již potřetí. V říjnu 2008 sehráli dvě utkání Tampa Bay s New Yorkem Rangers, rok 2010 pak nabídl dva duely Bostonu s Arizonou. A po devíti letech, tedy na prahu sezony 2019/2020 se v Praze střetnou Philadelphia a Chicago.

Pochopitelně není v tuto chvíli známo, v jakém složení se celky představí, nicméně na obou stranách bychom měli vidět české zastoupení.

Na soupisce Letců aktuálně figurují tři česká jména – forvard Jakub Voráček, zadák Radko Gudas a gólman Michal Neuvirth. Na farmě čeká na svou šanci mladý David Kaše.

České zastoupení u Hawks je menší, v týmu je momentálně pouze David Kämpf, nepočítáme-li Dominika Kahuna, který se sice narodil v Česku, nicméně reprezentuje Německo. O své místo v Chicagu bude bojovat Dominik Kubalík, práva na něj získali Jestřábi v letošní sezoně z Los Angeles.

Ať už se představí jakýkoliv počet českých hokejistů, lákat budou také jména jako Patrick Kane, či Claude Giroux.

Zprávu první přinesla agentura Canadian Press. Bližší informace k zápasu by měla NHL potvrdit ve druhé polovině března. 

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.