bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Predators jsou kousek od vysněného finále! Ducks budou odvracet mečbol

21. května 2017, 7:14

Jan Šlapáček

Hokejisté Anaheimu v pátém utkání nedokázali využít domácího prostředí, když prohráli 1:3 a pustili svého soka k postupovému mečbolu. Nashville je rázem v sérii jasným favoritem a všechno má ve své moci.

Anaheim Ducks - Nashville Predators

1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 33. Wagner (Montour, Silfverberg) – 40. Wilson (Sissons, Subban), 52. Åberg (Forsberg, Ekholm), 60. Watson.

Za nerozhodného stavu se série přesunula zpátky do Kalifornie. Z ní se bude do města hudby odjíždět lépe Nashvillu, kterému se podařilo vybojovat postupový mečbol do finále o Stanleyův pohár.

Byli to v pátém utkání ale Ducks, kteří se dokázali ve třiatřicáté minutě dostat do vedení. Poté ale na hřišti byl pouze jeden tým. Predators před koncem druhého dějství vyrovnali a vítěznou branku ve dvaapadesáté minutě vstřelil Åberg. Anaheim na konci zápasu zkusil hru bez brankáře, nicméně sám inkasoval a nakonec prohrál 1:3.

Ducks navíc musí řešit jeden velký problém. Po první třetině z duelu odstoupil John Gibson, kterého trápí zranění ve spodní části těla a jeho start v šestém klání není jistý.

Stav série: 2:3

J. Gibson (ANA) – odchytal 20:00 minut, 10 zákroků, úspěšnost 100,0 %
J. Bernier (ANA) – odchytal 38:59 minut, 16 zákroků, úspěšnost 88,9 %
P. Rinne (NSH) – odchytal 59:52 minut, 32 zákroků, úspěšnost 97,0%

Ondřej Kaše (ANA) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 8:44

1. hvězda utkání – Pekka Rinne (NSH)
2. hvězda utkání – Pontus Åberg (NSH)
3. hvězda utkání – Chris Wagner (ANA)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.