bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Predators rozhodli v prodloužení a slaví úvodní vítězství v sérii!

13. května 2017, 6:59

Jan Šlapáček

Finále Západní konference začalo parádním způsobem. V Anaheimu se odehrálo krásné utkání, které muselo bavit. Fanoušci Ducks ale úplně spokojení nebudou, protože Predators dokázali vyhrát 3:2 po prodloužení a v sérii se dostali do vedení.

Anaheim Ducks - Nashville Predators

2:3pp. (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 6. Silfverberg, 48. Lindholm (Thompson) – 13. Forsberg (Irwin, Johansen), 23.Watson (Johansen, Ekholm), 70. Neal (Subban, Ekholm).

Úvodní duel této série nezklamal a přinesl to, co se ořekávalo. Hrál se rychlý a důrazný hokej s šancemi na obou stranách.

Predators byli v prvním zápase série aktivnější a svého soka výrazně přestříleli. Za svoji aktivitu byli hokejisté Nashvillu nakonec odměněni, když dokázali na svou stranu přetáhnout prodloužení.

Stav série: 0:1

J. Gibson (ANA) – odchytal 69:15 minut, 43 zákroků, úspěšnost 93,5 %
P. Rinne (NSH) – odchytal 69:05 minut, 27 zákroků, úspěšnost 93,1 %

Ondřej Kaše (ANA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:36

1. hvězda utkání – James Neal (NSH)
2. hvězda utkání – John Gibson (ANA)
3. hvězda utkání – Pekka Rinne (NSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.