bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Dvě asistence pro Hronka, Mrázek vychytal další výhru

7. října 2019, 4:29

Jan Šlapáček

Detroit dokázal v noci vyhrát i druhé utkání v sezóně a zásluhu na tom má i český obránce Filip Hronek, který si připsal dva kanadské body. Důvod k radosti může mít i Petr Mrázek, který dovedl svoji Carolinu k vítězství, i když práce mnoho neměl...

Filip Hronek (Detroit Red Wings)

Mladý český obránce začal nový ročník ve formě, v jaké se nacházel na konci toho minulého. Hronek znovu patří k nejvytěžovanějším bekům Red Wings, chodí na klíčové situace a sbírá kanadské body. Dneska proti Dallasu dvakrát asistoval a podílel se na vítězství svého týmu v poměru 4:3.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 4:3pp.

Ondřej Palát (TBL) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:07
Martin Nečas (CAR) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 10:55
Petr Mrázek (CAR) - 61:48 minut, 10 zákroků, 3 gólů, 76,9%


Detroit Red Wings - Dallas Stars 4:3

Filip Hronek (DET) - 0+2, 2 střely, čas na ledě 22:39
Radek Faksa (DAL) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:27
Andrej Sekera (DAL) - 0+1, 0 střel, čas na ledě 20:45

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.