bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Jágr je nejproduktivnějším staříkem, dvěma asistencemi přeskočil Howea

18. března 2017, 8:14

Martin Zíta

Jaromír Jágr zažil v dresu Floridy velmi povedený zápas, když dvěma asistencemi výrazně pomohl k vítězství na Rangers a sesadil z čela čtyřicátnického bodování Gordieho Howea.

Jaromír Jágr (Florida Panthers)

Jaromír Jágr nasbíral nasbíral v NHL po svých 40. narozeninách těžko uvěřitelných 269 kanadských bodů, stal se tak vůbec nejproduktivnějším čtyřicátníkem v historii soutěže.

V noci na sobotu si v duelu s New Yorkem Rangers, v jehož dresu v minulosti válel, připsal dvě asistence a přeskočil dosavadního lídra produktivních staříků Gordieho Howea, který stihl 268 zápisů do statistik.

Jágr se tak už ve své dlouhé kariéře posunul na kanadský bod číslo 1 907.

 

Michael Frolík (Calgary Flames)

Šestnáctým gólem v sezoně otevřel český útočník Michael Frolík střelecký účet v souboji Calgary s Dallasem. Flames se i díky Frolíkově trefě radovali z výhry.

Frolík má na svém kontě letos celkem 42 kanadských bodů a pouhé tři mu schází na vyrovnání osobního maxima z nováčkovské sezony. Tehdy měl na kontě 21 gólů a 24 přihrávek.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils 6:4

Pavel Zacha (NJD) 0+1, 1 střela, čas na ledě 14:47


New York Rangers – Florida Panthers 3:4sn

Jakub Kindl (FLA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 13:11
Jaromír Jágr (FLA) 0+2, 1 střela, čas na ledě 15:24


Calgary Flames – Dallas Stars 3:1

Michael Frolík (CGY) 1+0, 3 střely, čas na ledě 18:03
Radek Faksa (DAL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:22
Aleš Hemský (DAL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:10
Jiří Hudler (DAL) 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:52

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.