bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Krajánci řídili přestřelku v Dallasu, Frolík předčil Jágra

25. února 2017, 6:35

Martin Zíta

Čeští a slovenští hráči měli v noci zastoupení ve třech ze čtyř hraných duelech a rozhodně nebyli jen do počtu. Dohromady nasbírali hned osm kanadských bodů, z toho pět jich bylo k vidění v souboji Arizony s Dallasem.

Velmi výrazný hlas měli čeští a slovenští hráči v nočních duelech. Andrej Sekera asistoval u jediné branky Edmontonu Oilers, která na vítěství však nestačila. O mnoho více radosti měl Michael Frolík. Český útočník přispěl k výhře druhého týmu z Alberty – Calgary – dvěma kanadskými body a podílel se tak na bleskovém ovládnutí duelu v první třetině.

Nejvýraznější roli však čeští hokejisté sehráli v duelu Dallasu s Arizonou. V dresu Coyotes se trefili Radim Vrbata i Martin Hanzal a první jmenovaný ještě přidal přesnou přihrávku. Na straně druhé se z přípravy gólové akce radovali Radek Faksa i Jiří Hudler.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Washington Capitals – Edmonton Oilers 2:1

Andrej Sekera (EDM) 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:43


Florida Panthers – Calgary Flames 2:4

Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:27
Michael Frolík (CGY) 0+2, 2 střely, čas na ledě 18:19


Dallas Stars – Arizona Coyotes 5:2

Radek Faksa (DAL) 0+1, 2 střely, čas na ledě 12:42
Jiří Hudler (DAL) 0+1, 0 střel, čas na ledě 12:55
Martin Hanzal (ARI) 1+0, 8 střel, čas na ledě 20:02
Radim Vrbata (ARI) 1+1, 4 střely, čas na ledě 16:07

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.