bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Pastrňák nastartoval bostonský obrat, Krejčí nedohrál ani první třetinu

22. dubna 2017, 7:14

Martin Zíta

David Pastrňák svým gólem za stavu 0:2 z pohledu Bostonu nastartoval obrat, který udržel Bruins při životě a skončil snížením stavu série s Ottawou na 2:3 z pohledu Bostonu. David Krejčí ve stejném duelu strávil na ledě šest minut, poté se srazil s obráncem soupeře a do utkání se už nevrátil.

Napínavější a důležitější zápas David Pastrňák ve své mladé profesionální kariéře ještě zřejmě nezažil. Boston v pátém duelu série s Ottawou čelil vyřazení a zápas došel až do druhého prodloužení. V něm se trefil Pastrňákův spoluhráč a Bruins vyřazení odvrátili.

David Pastrňák stál na úplném začátku kříšení nadějí bostonských Bruins. V rozhodujícím souboji totiž Boston prohrával už 0:2, když se ke kotouči dostal český útočník a snížil na rozdíl jedné branky.

Pastrňák se trefil podruhé v play-off a celkem má v pěti zápase velmi slušné čtyři body.

Výhru si naopak moc neužil druhý český David v černožlutém dresu. David Krejčí byl nucen ze zápasu odstoupit. Stalo se tak po střetu s obráncem soupeře Chrisem Widemanem, který Krejčího zasáhl do kolena.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Washington Capitals – Toronto Maple Leafs 2:1pp

Martin Marinčin (TOR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:56


Ottawa Senators – Boston Bruins 2:3pp

Zdeno Chára (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 36:46
David Pastrňák (BOS) 1+0, 6 střel, čas na ledě 28:51
David Krejčí (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 6:21

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.