bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Pět bodů pro Voráčka! Pánik asistoval u prvního gólu Coyotes

11. října 2018, 7:23

Jan Šlapáček

Útočník Jakub Voráček se ukázal jako správný lídr. Na ledě Ottawy vzal zodpovědnost na sebe, připsal si pět kanadských bodů a dotáhl Flyers k důležitému vítězství v poměru 7:4. Zásluhu na tom má i tříbodový Radko Gudas. V noci si pak asistenci připsal i slovenský hokejista Richard Pánik.

Jakub Voráček (Philadelphia Flyers)

Velká noc Jakuba Voráčka. Český hokejista na ledě Senators bodově explodoval a celkem si připsal pět kanadských bodů za dva vstřelené góly a tři asistence.

První trefu zaznamenal v prvním dějství, kdy při přesilové hře šikovně tečoval střelu Gostisbehera a nasměroval puk za Andersona. Druhá gól vstřelil těsně před polovinou zápasu, kdy šikovnou střelou zakončil přečíslení.

U onoho druhého gólu si asistenci připsal i Radko Gudas, který v zápase asistoval hned třikrát a rovněž odehrál skvělé utkání.


Richard Pánik (Arizona Coyotes)

Arizona čekala na první vstřelený gól v této sezóně až do třetího zápasu. V něm ke konci prvního dějství udeřil útočník Dylan Strome, který střelou po ledě překvapil Gibsona. Asistenci si u této branky připsal Richard Pánik.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Ottawa Senators - Philadelphia Flyers 4:7

Radko Gudas (PHI) - 0+3, 3 střely, čas na ledě 17:17 
Jakub Voráček (PHI) - 2+3, 6 střel, čas na ledě 19:28


Washington Capitals - Vegas Golden Knights 5:2

Jakub Vrána (WSH) - 0+0, 5 střel, čas na ledě 14:31 
Dmitrij Jaškin (WSH) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 11:20 
Michal Kempný (WSH) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:41 
Tomáš Nosek (VGK) - 0+0, 4 střely, čas na ledě 15:56


Anaheim Ducks - Arizona Coyotes 2:3sn.

Andrej Šustr (ANA) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:44 
Richard Pánik (ARI) - 0+1, 4 střely, čas na ledě 19:28

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.