bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Plekanec nenavázal na předešlý výkon, nejvýrazněji si počínal Voráček

8. února 2016, 0:50

Martin Zíta

Tři zápasy před nedělní půlnoci. NHL neměla, i kvůli sledovanému SuperBowlu, nijak náročný program, do hry se přesto dostala poměrně početná skupina českých hráčů a jeden slovenský.

Tím byl Andrej Sekera, který nakonec z ledu odcházel asi lehce traumatizovaný. Jeho Edmonton totiž poprvé zavítal do nového domova newyorských Ostrovanů v Brooklynu a odvezl si osmigólový příděl. Sám Sekera odešel ze zápasu jako jeden ze čtyř Olejářů, kteří nezakončili zápas v záporném hodnocení účasti na ledu.

Tomáš Plekanec v duelu s Carolinou nenavázal na skvělý výkon právě proti Edmontonu a tentokrát nebodoval. Stejně dopadl i zbytek českých hráčů, nejvíce jich viděl právě souboj Montrelu s Carolinou.

Nejaktivnější ze všech krajánků byl v noci Jakub Voráček. Ten v dresu Philadelphie odehrál takřka třiadvacet minut a hned třikrát vyzkoušel pozornost Bradena Holtbyho. 

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry

Washington Capitals – Philadelphia Flyers 3:2

Jakub Voráček (PHI) 0+0, 3 střely, čas na ledě 22:56
Radko Gudas (PHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:54


Montreal Canadiens – Carolina Hurricanes 2:1sn

Tomáš Plekanec (MTL) 0+0,1 střela, čas na ledě 17:22
Tomáš Fleischmann (MTL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:25
Andrej Nestrašil (CAR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:47
Michal Jordán (CAR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:48


New York Islanders – Edmonton Oilers 8:1

Andrej Sekera (EDM) 0+0, 0 střel, čas na ledě 21:03

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.