bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Plekanec oslavil jubilejní start gólem! Tatar zářil

16. října 2018, 5:16

Jan Šlapáček

Překonal jeden velký milník. Tomáš Plekanec v noci nastoupil ke svému 1000. startu v NHL a bylo vidět, že si chce tento duel naplno užít. A jelikož šel štěstí od začátku naproti, tak se dočkal i vstřeleného gólu! V tomto zápase ale řádil i Slovák Tomáš Tatar.

Tomáš Plekanec (Montreal Canadiens)

Český hokejista byl v úvodních střídáních hodně aktivní a nakonec za to byl odměněn. Ke konci první části poslal zpoza branky puk do brankoviště, odkud si ho smolně srazil do vlastní branky Filip Hronek.

Gól byl ale připsán na konto českého útočníka, který si první branku v této sezóně nemohl nechat na lepší chvíli. Doufejme, že pár gólů Plekanec v tomto ročníku ještě přidá.


Tomáš Tatar (Montreal Canadiens)

Namotivovaný byl před tímto zápasem i Tomáš Tatar, který se postavil proti svým bývalým spoluhráčům. Chuť na slovenském hokejistovi byla od začátku znát a nakonec byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu.

Tatar dokázal svému bývalému zaměstnavateli vstřelit jeden gól a na další dva přihrát.


Filip Hronek (Detroit Red Wings)

Další kanadský bod si do svých statistik připsal i obránce Filip Hronek, který kromě smolných okamžiků stihl asistencí pomoci ke vstřelení branky Red Wings, kterou Detroit snižoval na konci první části na 1:2.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Montreal Canadiens - Detroit Red Wings 7:3

Tomáš Plekanec (MTL) - 1+0, 3 střely, čas na ledě 13:08 
Tomáš Tatar (MTL) - 1+2, 4 střely, čas na ledě 17:13 
Libor Šulák (DET) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:18 
Filip Hronek (DET) - 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:48 
Martin Frk (DET) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 11:04 


Ottawa Senators - Dallas Stars 4:1

Radek Faksa (DAL) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:49 
Christián Jaroš (OTT) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 9:54

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.