bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Voráček a Vrána mají asistenci, Mrázek čaroval v Detroitu

23. října 2018, 6:40

Jan Šlapáček

Petr Mrázek zažil úspěšný návrat do známého prostředí a v dresu Caroliny uspěl na ledě Detroitu. Z hráčů se v noci dokázali bodově prosadit Jakub Voráček s Jakubem Vránou, když si připsali asistenci.

Jakub Voráček (Philadelphia Flyers)

Hokejisté Philadelphie neodehráli šťastné utkání. Na domácím ledě podlehli Colorado v poměru 1:4 a od bodového zisku byli hodně daleko. Své osobní statistiky ale rozšířil Jakub Voráček, kterému se povedlo u jediného gólu Flyers asistovat.


Petr Mrázek (Carolina Hurricanes)

Český brankář si proti Detroitu připsal dvacet úspěšných zákroků a některé byly opravdu složité. Nejvíce se však Petr Mrázek zapotil pár minut před koncem, kdy musel řešit velký závar. Při něm mu vydatně pomohl i obránce Justin Faulk.

Jakub Vrána (Washington Capitals)

Asistenci si v noci připsal i útočník Jakub Vrána, který asistoval u gólu Johna Carlsona ze začátku utkání ve Vancouveru. Český hokejista má v úvodu ročníku solidní formu.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche 1:4

Jakub Voráček (PHI) - 0+1, 2 střely, čas na ledě 19:12
Radko Gudas (PHI) - 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:17 
Marko Daňo (COL) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 9:23


Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes 1:3

Petr Mrázek (CAR) - 60 minut, 20 zákroků, 1 gól, 95,2%


Vancouver Canucks - Washington Capitals*

Michal Kempný (WSH) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:02 
Dmitrij Jaškin (WSH) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:32
Jakub Vrána (WSH) - 0+1, 2 střely, čas na ledě 14:31 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.