bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Voráček s Neuvirthem pomohli Letcům, Frolík se znovu trefil

15. října 2016, 8:03

Martin Zíta

Tři noční zápasy neslibovaly značnou českou aktivitu v evropských nočních hodinách. Přestože do hry ale zasáhlo pomálu zástupců českého hokeje, neztratili se.

Michael Frolík (Calgary Flames)

Calgary už podruhé nestačilo na Edmonton, a do nového ročníku tak ambiciózní celek vstoupil nepříznivou bilancí dvou porážek a žádnou výhrou. Pomalý start do sezony se ale rozhodně netýká Michaela Frolíka. Český útočník se totiž gólově prosadil v obou zmíněných soubojích a z osobního pohledu si jistě příliš nenaříká.

Jakub Voráček a Michal Neuvirth (Philadephia Flyers)

Letcům se podařilo zvítězit hned v prvním zápase sezony a soupeře rozhodně neměli z řad slabších týmů. Philadelphia si na ledě svého soupeře poradila s Los Angeles a přispěli k tomu také dva čeští zástupci.

Jakub Voráček asistencí u branky, která poslala Flyers do vedení 2:0 a brankář Michal Neuvirth třiadvaceti přesnými zásahy.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Nashville Predators – Chicago Blackhawks 3:2

Michal Kempný (CHI) 0+0, 0 střel na branku, čas na ledě 17:02
Marián Hossa (CHI) 0+1, 3 střely na branku, čas na ledě 18:35
Richard Pánik (CHI) 0+1, 0 střel na branku, čas na ledě 13:16


Calgary Flames – Edmonton Oilers 3:5

Michael Frolík (CGY) 1+0, 1 střela, čas na ledě 14:28
Andrej Sekera (EDM) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:26


Los Angeles Kings – Philadelphia Flyers 2:4

Michal Neuvirth (PHI) 60:00 minut, 23 zákroků, úspěšnost 92 %
Jakub Voráček (PHI) 0+1, 2 střely, čas na ledě 16:26

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.