bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Vrbata útočil na hattrick!

24. října 2016, 5:19

Jan Šlapáček

Skvělým individuálním výkonem se v dresu Arizony blýskl na ledě Madison Square Garden útočník Radim Vrbata, který vstřelil dva góly. Coyotes ale i přes tento příspěvek českého útočníka nebodovali.

Radim Vrbata (Arizona Coyotes)

Lepší vstup do utkání si nemohl Vrbata snad ani přát. Z první třetiny uběhlo pouze třiatřicet sekund a český útočník překonal Lundqvista šikovnou tečí Murphyho střely od modré čáry.

Druhou branku přidal Vrbata ke konci druhé části. Domi mu předložil kotouč šikovně do prostoru mezi kruhy, odkud se rozený střelec nemýlil. Vrbata se nakonec stal jediným střelcem Coyotes v zápase, což na bodový zisk nestačilo.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Winnipeg Jets - Edmonton Oilers 0:3

Andrej Sekera (EDM) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:04


New York Rangers - Arizona Coyotes 3:2

Radim Vrbata (ARI) - 2+0, 2 střely, čas na ledě 17:13 
Martin Hanzal (ARI) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:42

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.