bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Deset zápasů, patnáct bodů. Palát proti Montrealu potvrdil fazónu ze závěru sezony

8. dubna 2017, 5:15

Martin Zíta

Nejen mezi českými hráči nemá Ondřej Palát v poslední době ve sbírání bodů konkurenci. Proti Montrealu si Palát připsal patnáctý bod z posledních deseti zápasů a pokračoval v krasojízdě závěru základní části.

Ondřej Palát (Tampa Bay Lightning)

Ondřej Palát byl jediným ze tří českých zástupců v souboji Tampy a Montrealu, kterému se podařilo bodovat. Palát tak potvrdil, že v závěru sezony má formu jako hrom.

Český útočník bodoval v osmém z posledních deseti zápasů a celkem si za tuto dobu připsal už patnáct kanadských bodů. Potřetí ze svých čtyř plných sezon mezi nejlepšími hokejisty světa se tak vyšvihl přes padesátku kanadských bodů (17+34).

Výkony šestadvacetiletého Paláta jsou jednou z výrazných příčin závěrečné stíhací jízdy Tampy Bay, která momentálně ztrácí pouhý bod na druhou divokou kartu ve Východní konferenci.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning 2:4

Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:53
Andrej Šustr (TBL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:51
Ondřej Palát (TBL) 0+1, 2 střely, čas na ledě 21:57

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.