bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Hyka vstřelil svůj první gól v NHL, Rutta pomohl Chicagu gólem a asistencí

24. února 2018, 8:40

Martin Zíta

Tomáš Hyka se v dresu Vegas Golden Knights dočkal svého prvního gólu v NHL, potřeboval na to tři zápasy. Gólově se prosadil také jeho spoluhráč Tomáš Nosek a obránce Chicaga Jan Rutta. Ten přihodil ještě asistenci.

Jan Rutta (Chicago Blackhawks)

Pošesté v sezoně se trefil obránce Chicaga Jan Rutta a přispěl k vítězství Blackhawks nad San Jose. Rutta v souboji se Žraloky přihodil ještě jednu asistenci a v posledních deseti zápasech nasbíral na obránce velmi slušných pět bodů.

Ve své premiérové sezoně mezi nejlepšími hokejisty planety má Rutta už 19 kanadských bodů ve dvaačtyřiceti zápasech. Po Duncanu Keithovi je druhým nejproduktivnějším zadákem Blackhawks.

Tomáš Hyka (Vegas Golden Knights)

První gól v sezoně a také NHL v noci na sobotu vstřelil Tomáš Hyka. Český útočník naskočil v dresu Vegas ke třetímu zápasu v kariéře a pomohl svému týmu k vítězství nad Vancouverem.

Tomáš Nosek (Vegas Golden Knights)

Gólem pomohl porazit Vancouver také Tomáš Nosek, který se letos trefil už posedmé. Výbornou formu si český útočník drží hlavně v posledních zápasech. V únoru naskočil k šesti duelům a trefil se v nich hned čtyřikrát.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Carolina Hurricanes – Pittsburgh Penguins 1:6

Dominik Simon (PIT) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:32


St. Louis Blues – Winnipeg Jets 0:4

Dmitrij Jaškin (STL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:42 
Vladimíř Sobotka (STL) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:05


Chicago Blackhawks – San Jose Sharks 3:1

David Kämpf (CHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:11 
Jan Rutta (CHI) 1+1, 1 střela, čas na ledě 17:56 
Tomáš Jurčo (CHI) 0+1, 0 střel, čas na ledě 16:53 
Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:17 


Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks 6:3

Tomáš Hyka (VEG) 1+0, 3 střely, čas na ledě 11:09 
Tomáš Nosek (VEG) 1+0, 2 střely, čas na ledě 13:43 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.