bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Kaše a Hertl na listině střelců. Šimek poprvé bodoval!

6. prosince 2018, 7:38

Jan Šlapáček

Čechům se v noci poměrně dařilo. Ondřej Kaše a Tomáš Hertl se dokázali střelecky prosadit a obránce Radim Šimek se dočkal prvního bodu v NHL. Nebodoval pouze David Kämpf.

Ondřej Kaše (Anaheim Ducks)

Jedním z hlavních faktorů, že se Anaheimu v posledních zápasech daří, je i výborná forma českého útočníka. Ondřej Kaše nasměroval v nočním zápase Ducks k dalšímu vítězství, když ve třetí třetině vrátil svůj tým do vedení a Blackhawks už nedokázali na tento gól zareagovat.


Tomáš Hertl (San Jose Sharks)

Gólovou radost prožil i Tomáš Hertl. Český útočník v přesilové hře obsadil místo před brankou, kam nakonec dostal přesný pas z pravé strany a kotouč v poklidu nasměroval na branku.


Radim Šimek (San Jose Sharks)

Prvního bodu se dočkal obránce Radim Šimek. Ze začátku to dokonce vypadalo, že český bek vstřelil gól, nicméně opakované záběry ukázaly, že jeho ránu tečoval spoluhráč Timo Meier. Šimek si tak připsal nakonec jen asistenci.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks 4:2

Ondřej Kaše (ANA) – 1+0, 6 střel, čas na ledě 11:22 
David Kämpf (CHI) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 14:12


San Jose Sharks - Carolina Hurricanes 5:1

Tomáš Hertl (SJS) - 1+0, 2 střely, čas na ledě 18:28 
Radim Šimek (SJS) - 0+1, 0 střel, čas na ledě 15:44

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.