bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Nesmrtelný Jágr rozhodl o výhře Floridy a prohání veteránské rekordy

18. února 2017, 7:05

Martin Zíta

Jaromír Jágr v nočním souboji Floridy s Anaheimem rozhodl o dělbě bodů trefou ve druhé třetině a navýšil svůj vlastní rekord. A dalším se zase přiblížil.

Jaromír Jágr (Florida Panthers)

Jaromír Jágr v noci pomohl Floridě k výhře nad Anaheimem a jeho trefa z druhé třetiny se nakonec do statistik zapsala jako vítězná. Jágr si tak připsal už 135. rozhodující gól v kariéře – v historii NHL jich nikdo více neposbíral – a stal druhým hráčem, kterému se povedlo vstřelit rozdílový gól po pětačtyřicátých narozeninách. V úzké společnosti doplnil Chrise Cheliose.

Nedávný oslavenec se také 760. gólem kariéry přiblížil na pouhých pět bodů Gordiemu Howeovi v počtu bodů nasbíraných v NHL po čtyřicítce. Legendární Kanaďan jich v pokročilém hokejovém věku zapsal 263.

Parádní trefou, která dala vzpomenout na Jágrova nejlepší léta, se český útočník dostal na jedenáct přesných tref v sezoně a bodoval ve čtvrtém zápase v řadě.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins 2:1pp

Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0,0 střel, čas na ledě 02:29


Anaheim Ducks – Florida Panthers 1:4

Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:44
Jaromír Jágr (FLA) 1+0, 2 střely, čas na ledě 17:20

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.