bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Palát s Šustrem mimo střeleckou listinu

25. května 2016, 5:51

Martin Zíta

Ondřej Palát ani Andrej Šustr nedokázali v noci bodovat a pouze přihlíželi, jak se Pittsburghu daří vyrovnat sérii a vynutit si sedmý zápas.

České dvojici v dresu Tampy Bay se v noci příliš nedařilo. Ani jeden z hráčů se nedostal na střeleckou listinu, přičemž Ondřej Palát dokonce zakončil zápas s dvěma mínusovými body v hodnocení plus minus.

Palát byl smutným hrdinou trefy Sidneyho Crosbyho, jelikož to byl právě český útočník, přes koho se Crosby dostal ve středním pásmu a uvolnil si cestu na Vasilevského.

Ondřej Palát vyšel bodově naprázdno po třech zápasech, kdy nasbíral celkem čtyři body, Andrej Šustr také nenatáhl bodovou sérii, která se zastavila na dvou zápasech.

Přehled českých hráčů, kteří v noci nastoupili:

Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins 2:5

Ondřej Palát (TBL) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:16
Andrej Šustr (TBL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:18

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.