bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Plekancův gól přebil Pastrňák dvěma asistencemi a pokračuje v koncertu

20. dubna 2018, 5:40

Martin Zíta

David Pastrňák v úvodu play-off předvádí výkony, které NHL viděla naposledy v roce 2010, kdy podobně dominantně vstoupil do prvního kola vyřazovací části Sidney Crosby.

Souboj Bostonu s Torontem je nejbohatšeji zastoupenou sérií, co se přítomnosti krajánků týká a i ve čtvrtém zápase série byli čeští hokejisté výraznými postavami.

Tomáš Plekanec obstaral jedinou trefu Maple Leafs, nikdo ho tak nenapodobil a šanci dostali Bruins. V jejich dresu potvrdil fenomenální formu v úvodu vyřazovacích bojů David Pastrňák.

Český mladík připravil přesnými přihrávkami hned dva góly a po čtyřech zápasech má už jedenáct bodů.

Pastrňák je tak vůbec prvním hokejistou po osmi letech, který byl v úvodu play-off tolik produktivní. Podobně vstup do vyřazovací části vyšel naposledy Crosbymu v roce 2010.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins 1:3

Tomáš Plekanec (TOR) 1+0, 1 střela, čas na ledě 15:09 
Roman Polák (TOR) 0+0, 2 střely, čas na ledě 12:41 
David Pastrňák (BOS) 0+2, 2 střely, čas na ledě 18:49 
David Krejčí (BOS) 0+1, 0 střel, čas na ledě 13:07 
Zdeno Chára (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 26:43 


Columbus Blue Jackets – Washington Capitals 1:4

Michal Kempný (WSH) 0+0, 1 střel, čas na ledě 18:14 
Jakub Vrána (WSH) 0+0, 1 střela, čas na ledě 6:41

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.