bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů: Smutné blues, Jaškinovi se Sobotkou sezona skončila

8. května 2017, 5:33

Martin Zíta

Finále Západní konference bude minimálně z jedné strany bez české účasti. Vladimír Sobotka s Dmitrijem Jaškinem v letošním play-off končí.

St. Louis ani letos neprolomilo pověst týmu, který se v play-off poměrně brzy zadrhne do dobře rozehrané základní části. Blues v sezoně 2016/17 končí svou cestu ve druhém kole, kde nestačili na Nashville Predators.

Zámořská sezona tudíž končí i pro dva české hráče – Vladimíra Sobotku a Dmitrije Jaškina.

Sobotka v play-off odehrál jedenáct zápasů, ve kterých si připsal šest bodů za dvě přesné trefy a čtyři přihrávky. Z osobního pohledu může být s návratem na zámořské kluziště jistě spokojen, v základní části stihl jeden zápas, v němž se gólově prosadil.

Zástupce mladší generace Jaškin dostal důvěru jen ve dvou zápasech vyřazovací části sezony a připsal si jednu přesnou trefu, kterou pomohl Blues vybojovat šestý duel. V něm byl bohužel na ledě při dvou inkasovaných gólech.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Nashville Predators – St. Louis Blues 3:1

Dmitrij Jaškin (STL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:18
Vladimír Sobotka (STL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:52

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.