bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Překrásná fotomontáž. Blake Coleman svůj slib dodržel a domů se vrátil s pohárem

2. října 2020, 17:38

Jiří Sameš

Hokejisté a členové realizačních týmů mají za sebou opravdu náročné období. Především tedy vyzdvihněme účastníky poslední série, kteří bez svých rodinných příslušníků strávili v tzv. bublině neuvěřitelných 65 dnů.

Skvělým příkladem je zde útočník Blake Coleman, kterému manželka Jordan v únoru porodila dceru Charlie. Rodina zůstala pohromadě zhruba čtyři měsíce, potom hráč se svým týmem odcestoval do Kanady bojovat o Stanley Cup.

Coleman tak trochu počítal s delším pobytem mimo domov. Před odjezdem si tak vytvořil fotomontáž, která zachycovala některé z nejkrásnějších okamžiků strávených se svou dcerou.

Fotomontáž doplnil písničkou s názvem "The Man Who Loves You The Most" od hudební skupiny Zac Brown Band. Po úspěšném tažení v letošních bojích o pohár své dílo přidal na svůj instagramový účet.

Na závěr fotomontáže hokejista Tampy Bay drže svou dceru v náručí sdělil, že se domů vrátí s pohárem a svůj slib také dodržel. Lightning totiž ve velkém finále porazili Dallas Stars, přičemž si tak zajistili druhý titul v klubové historii.

Překrásná chvíle nastala i po návratu mužstva zpět domů. Rodinní příslušníci hráčů nebo realizačního týmu čekali na své milované přímo na letištní ploše a dcera Colemana si hned vyzkoušela "atraktivní sedačku".

Doporučujeme!
Ten úspěch je i tvůj, Steve. Co dokáže Yzerman s Rudými křídly?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.