bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Překvapivé uzdravení. Zuccarello stihne tréninkový kemp Rangers

26. srpna 2015, 12:05

Jan Šlapáček

Norský útočník nezažil vydařené play-off, protože zasáhl pouze do prvního kola vyřazovacích bojů, ačkoliv se Rangers dostali až do finále Východní konference. Mats Zuccarello se totiž v pátém duelu úvodní série s Pittsburghem zranil, když jeho hlava zastavila tvrdou střelu Ryana McDonagha.

Nebyl to vůbec hezký pohled. Tvrdá střela kapitána Rangers zasáhla před brankou bojujícího Zuccarella a ten se okamžitě po ráně vydal na střídačku. Nikdo ovšem nečekal, že zranění bude velmi vážné, protože na první pohled vypadal norský forvard pouze otřeseně. Opak byl však pravdou. Zuccarello měl fakturu lebky a dokonce i na pár dní ztratil řeč. A nikdo nedokázal tipovat, jak dlouho bude trvat rekonvalescence.

VIDEO: Připomeňme si smolný Zuccarellův okamžik.

Momentálně je již všechno jinak. Zuccarello se úspěšně zotavuje ze svého vážného úrazu a vyhlíží tréninkový kemp Rangers, což je doslova udivující. Norský útočník se uzdravil dříve, než se téměř všichni domnívali a lidé z vedení klubu z Manhattanu si mnou ruce, protože vzrůstem malý hokejista je pro svůj celek velmi důležitým hráčem.

"Naši kluboví lékaři mi potvrdili, že Mats bude k dispozici na sto procent," řekl Vigneault. "Dokonce byl i bruslit a vyzkoušel si osobní souboje. Jsme velmi rádi, že se takhle rychle uzdravil, protože je pro nás velmi důležitým hokejistou," dodal trenér Rangers.

Nechme se ovšem překvapit, zdali se na ledovou plochu vrátí ten samý Mats Zuccarello, který ji při pátém duelu proti Penguins opouštěl. Nebyl by prvním ani posledním hokejistou, kterého by zranění značně přibrzdilo. Strach totiž dělá své.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.