bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Příprava: První čínský duel po nájezdech ovládl Boston

15. září 2018, 12:10

Martin Zíta

Přípravné zápasy před ostrým zápasovým začátkem letošní sezony NHL zahájil úvodní souboj Calgary a Bostonu v čínském Šen-čenu. Zápas rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých byli lepší hráči Bruins.

Calgary Flames – Boston Bruins

3:4sn (1:3, 0:0, 2:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 20. Monahan (Tkachuk, Lindholm), 41. Giordano (Lindholm, Gaudreau), 60. Giordano (Brodie, Gaudreau) – 14. Frederic (Bakoš, Cehlárik), 16. Donato (Forsbacka-Karlsson), 16. Moore (Cehlárik, Donato), rozh. náj. DeBrusk

První čínský zápas skončil lépe pro hráče Bostonu, kteří ale pomyslné dva body mohli urvat i v základní hrací době. V první třetině se jim podařilo dostat se do třígólového vedení, na němž měli zásluhu i slovenští hráči Bakoš a Cehlárik bojující o své místo mezi hokejovou elitou.

Flames se zásluhou Monahana podařilo v poslední minutě úvodní periody snížit a ve třetím dějství definitivně skóre dorovnat. 

Prodloužení nepřálo ani jedné straně, a na řadu přišly samostatné nájezdy, ve kterých se lépe ukázali bostonští hráči. V jejich dresu se ve třetí sérii prosadil Marchand, jenž srovnal na 1:1 po úspěšném nájezdu Tkachuka z prvního kola, a ve čtvrtém poté rozhodl Jake DeBrusk. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.