bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přípravná utkání: Canucks po boji zdolali Kings

17. září 2017, 8:20

Jan Šlapáček

Začátek nové sezóny se nezastavitelně blíží a týmy se poctivě připravují ve svých tréninkových centrech. V prvním přípravném utkání na nový ročník NHL změřili síly hokejisté Kings a Canucks a jejich souboj dospěl až do prodloužení. V něm se štěstí přiklonilo na stranu kanadského celku.

Los Angeles Kings - Vancouver Canucks

3:4pp. (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 36. Muzzin (Pearson), 40. Brown (Pearson, LaDue), 42. Fantenberg (Brown) – 9. Granlund (Stecher, Goldobin), 33. Virtanen (Biega), 58. Baertschi (Gudbranson, Boeser), 65. Boeser (Nilsson, Stecher).

Ani jeden z týmů nepřistoupil k úvodnímu přípravnému utkání v rukavičkách a z toho pramenilo to, že byl duel patnáctkrát přerušen kvůli vyloučení. Po hokejové stránce ale bylo k vidění velmi dobré utkání, které nabídlo šest branek v základní hrací době a jednu v prodloužení. O rozhodující trefu se postaral Boeser.

Žádný český hokejista do úvodního přípravného zápasu nezasáhl.

J. Quick (LAK) – odchytal 40:00 minut, 9 zákroků, úspěšnost 81,8 %
D. Kuemper (LAK) – odchytal 24:38 minut, 7 zákroků, úspěšnost 77,8 %
J. Markström (VAN) – odchytal 30:34 minut, 19 zákroků, úspěšnost 100,0 %
A. Nilsson (VAN) – odchytal 34:02 minut, 10 zákroků, úspěšnost 76,9 %

1. hvězda utkání: Dustin Brown (LAK)
2. hvězda utkání: Taner Pearson (LAK)
3. hvězda utkání: Oscar Fantenberg (LAK)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.