bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Připravuje Ottawa přestavbu? Koho se to může dotknout?

11. prosince 2017, 15:20

Jan Šlapáček

Na soupisce celku z hlavního kanadského města najdete momentálně hned deset hráčů, kteří mají ve svých smlouvách klauzuli, že nemohou být vyměněni někam bez svého souhlasu. Podle zdrojů zámořského novináře Elliotta Friedmana byla tato skupina hráčů vedením požádána, aby udělala seznam týmů, kam by byli ochotni přestoupit.

Mezi těmito hráči je i hvězdný bek Erik Karlsson, který zřejmě nemá po nedávných komentářích v médiích zcela pevnou půdu pod nohama. „Bylo mi řečeno, že ačkoliv byl Karlsson zařazen mezi tyto hráče, nic to neznamená. Senators to ale může otevřít další možnosti a kdo ví, jak to celé dopadne," řekl v kanadském hokejovém pořadu výše zmíněný novinář.

Karlsson se po sezóně 2018/2019 stane volným hráčem, pokud se nedohodne na smlouvě se Senators a dá se čekat, že jeho nový kontrakt bude hodně tučný, což sám obránce nedávno i sám prozradil. „Když se ocitnu na trhu, tak dostanu takovou smlouvu, jakou si zasloužím. Bez ohledu na to, kam půjdu," řekl kapitán Ottawy.

Majitel týmu Eugene Melnyk ale není příliš nadšený, že si jeho hvězdný obránce pustil pusu na špacír a veřejně vyjádřil svůj záměr. Ottawa je tedy v situaci, kdy buď svého kapitána štědře zaplatí a nebo ho pošle o dům dál, aby získala alespoň nějakou protihodnotu.

Podle uznávaného novináře Nicka Kypreose by se toho Senators neměli bát. „Nemá smysl si držet obránce za takové peníze, když byste nebyli schopni okolo něj postavit konkurenceschopný tým," zní rada bývalého hráče NHL. 

V Ottawě rozhodně není všechno v pořádku. Chytře udělaná výměna by ale klub mohla okamžitě vrátit na správnou kolej a Senators by klidně mohli ještě v letošní sezóně zabojovat o vyřazovací boje. Kdo bude součástí výměny? A jak dopadne celá situace ohledně Karlssona? To ukáží příští týdny a měsíce.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.