bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Prolomí Islanders v derby svou smůlu? Chicago se utká s Floridou o prodloužení šňůry

21. ledna 2020, 20:20

Jan Vojkůvka

Předposlední hrací den před přestávkou kvůli All-Star víkendu, nabídne pětizápasový program. Islanders se pokusí ve třetím newyorském derby poprvé zvítězit. Chicago a Floridu čeká souboj dvou týmů, které drží šňůru pěti výher v řadě.

Islanders prozatím v obou odehraných zápasech proti Rangers prohráli. Napřed 14. ledna na ledě soupeře 2:6 a o tři dny později doma 2:3. Jak sami Ostrované doufají, třetí zápas konečně tuto smůlu prolomí, má to ovšem jeden podstatný háček. 

Islanders se nedaří, prohráli čtyři z posledních pěti zápasů a hned sedm z posledních deseti. Pouze výborné výkony z předchozích měsíců sezony je drží stále v první pětce Východní konference.

Boston se před pauzou pokusí překonat hranici 70 bodů. Potřebuje k tomu vybojovat vítězství v utkání proti Vegas, kteří po výměně trenéra zaznamenali prozatím bilanci 1 výhry a 1 porážky. Golden Knights jsou týmem, který má slabší defenzivu v této sezoně a to je zároveň i příležitost pro Davida Pastrňáka, aby zaznamenal další trefu do černého a zvýšil svůj náskok na čele tabulky střelců.

O šesté vítězství v řadě se utkají Chicago a také Florida. Oběma týmům se povedlo vyhrát posledních pět zápasů v řadě, přičemž Panthers protáhli svou sérii v noci na úterý, když vstřelili gól pět vteřin před koncem na ledě Minnesoty. Za Chicago zase řádí Dominik Kubalík, Jonathan Toews či Patrick Kane, kteří jsou symboly vzestupu týmu.

V dalších zápasech uvidíme druhé pensylvánské derby, ve kterém Philadelphia zkusí vrátit soupeři říjnovou porážku 1:7. Na led vyjedou také hokejisté Caroliny a Winnipegu. 

01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights

BOS: bilance 28-10-12 vs VGK: bilance 25-19-7

01:00 New York Rangers - New York Islanders

NYR: bilance 23-20-4 vs NYI: bilance 28-15-5

01:00 Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets

CAR: bilance 28-18-3 vs WPG: bilance 25-20-4

01:30 Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

PHI: bilance 26-17-6 vs PIT: bilance 31-13-5 

02:30 Chicago Blackhawks - Florida Panthers

CHI: bilance 24-20-6 vs FLA: bilance 27-16-5

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.