bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Promiňte, můžu mezi vás? Jágr dorazil mezi „Jágry“

8. října 2017, 14:19

Jiří Lacina

Přestože si to spousta lidí přála, Jaromír Jágr se v sobotu v dresu Calgary Flames ještě neobjevil. To ale neznamená, že nebyl na stadiónu. O přestávce utkání s Winnipegem si udělal čas a navštívil své obdivovatele, známé pod přezdívkou „Travelling Jagrs“ (Cestující Jágrové).

Hokejoví fanoušci mají rádi Jágra, Jágr má rád hokejové fanoušky. Skupinka mužů s parukou zrovna dělala rozhovor pro klubovou televizi. Hovořili o stylu jednotlivých účesů nebo o tom, že celý projekt je především poctou hokejové legendě… když v tom mezi ně legendární útočník osobně dorazil!

Donesl podepsaný dres, s typickým širokým úsměvem se v krátkosti pobavil a odpověděl na pár otázek. A taky dal jednu nabídku. „Potřebujete dalšího chlapa? Jsem z Calgary, takže…Pokusím se hrát, a když mi to nepůjde, zůstanu s vámi, aspoň bude legrace,“ naznačil ligový nestor.

„Existuje lepší scénář, než vyrazit na hokej v Jágrově dresu a narazit tam na něj?“ glosují na sociálních sítích vysmáté video fanoušci Flames.

Calgary domácí premiéru zvládlo, když přejelo Winnipeg 6:3. Kdy se hráč s číslem 68 objeví v sestavě, zatím není známo, jedno je ale jisté. Jágr už velkou část své úlohy splnil. Bez ohledu na to, kolik udělá letos bodů nebo jak daleko se Plameny v sezóně dostanou, hokej má lidi především bavit. A v Calgary se teď kanadský hokejový národ baví, to si buďte jistí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.