bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Prožili jsme chaotické chvíle, ale stmelilo nás to, hlásí Geoff Ward

8. prosince 2019, 18:56

Jiří Sameš

Calgary Flames byli v posledních týdnech, pochopitelně zásluhou bývalého kouče Billa Peterse a jeho šikaně vůči hokejistům, terčem pozornosti. Dočasný hlavní trenér Geoff Ward ale zvládl kanadský tým udržet mimo rozruch a společně se vezou na vítězné vlně.

Geoff Ward vedl Flames poprvé 27. listopadu, kdy hráli na ledě Buffalo Sabres (výhra Calgary 3:2 v prodloužení) a tým oficiálně převzal 29. listopadu.

Flames mají na svém kontě aktuálně čtyři výhry po sobě, pod Wardem tedy ještě neprohráli.

„Jednoduše řečeno, prožili jsme chaotické chvíle," prohlásil Ward v sobotu, po domácí výhře 4:3 nad divizním soupeřem, Los Angeles Kings.

„Pro nás bylo nejdůležitější, abychom udrželi všechen hluk mimo šatnu. Hokejisté zde odvedli excelentní práci," pokračoval.

„Je důležité, aby kabina zůstala od těchto věcí izolovaná. Veškeré rozptýlení musíme udržet venku," zmínil ještě Ward.

„Myslím, že nás to stmelilo a začali jsme hrát lepší hokej," doplnil závěrem.

Ward, sedmapadesátiletý Kanaďan, působil od sezony 2018-2019 jako asistent trenéra zmiňovaného mužstva. Stejnou funkci jinak vykonával rovněž u Boston Bruins (2007 až 2014) a New Jersey Devils (2015 až 2018). 

Hokejisté Calgary jsou nyní v tabulce Západní konference na devátém místě (bilance 15-12-4).

Pátou výhru v řadě mohou přidat v noci na úterý, kdy zavítají na led Colorado Avalanche, kde odstartují dvoudenní dvouzápasový trip. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.