bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Prust se nevzdává a věří v návrat do NHL! Kings ho pozvali na kemp

7. srpna 2017, 16:04

Jan Šlapáček

Po nevydařeném ročníku 2015/2016 v dresu Canucks doufal Brandon Prust v to, že se následující sezónu dostane do lepší formy a bude pro nového zaměstnavatele důležitějším hráčem. Na trhu s volnými hráči ale neuspěl, žádné místo v NHL nenašel a nakonec skončil v německém Norimberku. Dokáže se po roce stráveném v Evropě vrátit zpátky do nejlepší hokejové ligy světa?

Kanadský hokejista věří ve své kvality a touží po návratu do NHL. Smlouvy se sice v červenci po otevření trhu s volnými hráči nedočkal, nicméně bude mít možnost si ji sám vybojovat. Uznávaný novinář Jon Rosen totiž vypustil do světa zprávu, že Prust obdržel pozvánku do tréninkového kempu Los Angeles.

Rodák z kanadského Londonu je na velkou a pravděpodobně i poslední výzvu vrátit se do NHL připraven. Bude to ale stačit? Před minulou sezónou se podobně rval na kempu Maple Leafs, kde se ukázal v dobrém světle, ale na kontrakt nedosáhl, což ho velmi mrzelo. „Myslím, že jsem udělal dobrý dojem. Měli ale hodně nováčků a nezbyl na mě jednoduše prostor," řekl k loňské situaci sám Prust.

Jiný osud?

Kings mají základ týmu hotový a hledají pouze hráče do třetí a čtvrté lajny, kteří by dokázali hru přitvrdit a přinesli nějaké zkušenosti. Oba požadavky na Prusta přesně pasují. Třiatřicetiletý hokejista se vyžívá ve tvrdé hře a během své kariéry už toho zažil v zámoří mnoho.

Před kempem v Los Angeles je odhodlaný a bez smlouvy se vracet zpátky k rodině nechce. „Musím prokázat své kvality. Budu makat stejně jako minulý rok," dodal na závěr Prust. Dokáže vedení Kings přesvědčit a zahraje si znovu v NHL?

VIDEO: Prust se nebojí sundat rukavice!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.