bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

První transakce dnešního dne! Paul Stastny se vrací do Winnipegu

9. října 2020, 17:53

Jiří Sameš

První transakci dnešního dne obstaraly týmy Vegas Golden Knights a Winnipeg Jets. Útočník Paul Stastny se vrací zpět do Winnipegu.

Paul Stastny v minulém ročníku odehrál všech 71 zápasů Vegas, přičemž zde vstřelil 17 gólů a zapsal celkem 38 kanadských bodů. S mužstvem postoupil až do konferenční finále, ale Golden Knights nestačili na Dallas Stars.

Hokejista se může stát neomezeně volným agentem po sezoně 2020-21, když 1. července 2018 podepsal s Vegas tříletou smlouvu na celkem 19.5 milionu dolarů. 

Stastny působil v organizaci Jets pouze krátkou dobu. Mužstvo ho získalo při Uzávěrce přestupů NHL 2018, aby zvýšilo své šance na úspěch v tehdejším play-off. Hráč si počínal velmi dobře, ovšem Winnipeg skončil v konferenčním finále.

Jets za příchod Stastnyho museli obětovat obránce Carla Dahlströma a podmíněnou volbu ve čtvrtém kole Vstupního draftu NHL 2022.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.