bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

První trefa v dresu Calgary! Jágr dotáhl Calgary k výhře a byl hlavní hvězdou duelu

10. listopadu 2017, 6:05

Martin Zíta

Prvního gólu v dresu Calgary Flames se v noci na pátek dočkal Jaromír Jágr. K přesné trefě přidal ještě asistenci a pomohl Flames k vítězství 6:3 nad Detroitem. Český útočník byl po závěrečné siréně vyhlášen nejlepším hráčem utkání.

Čekání je u konce. Jaromír Jágr vstřelil svou první branku v dresu Calgary Flames. Český veterán se střelecky prosadil v noci na pátek a pomohl Flames k výhře nad Detroitem.

Bodový zisk rozšířil ještě o asistenci u úvodní trefy zápasu, kterou obstaral mladík Mark Jankowski, když se trefil vůbec poprvé v kariéře.

Pětačtyřicetiletý Jágr se prosadil na sklonku druhé třetiny, kdy Calgary hájilo hubené vedení, které vystřelil mladík Matthew Tkachuk. Jágrova trefa se pak stala definitivním hřebíkem do rakve Red Wings – detroitský tým se na další dramatizování duelu už nezmohl.

"Hlavní kus práce odvedl Johnny. Nejspíš musel hodně zpomalit, aby na mě počkal," komentoval jeste ve výstroji svou trefu, kterou připravil Johnny Gaudreau, Jágr s humorem sobě vlastním. "Parádně mi poslal puk a já už měl jen prázdnou branku."

Pro Jágra to byla už 766. trefa v kariéře a celkově 1918. bod. V blízké době svou kolekci jistě ještě rozšíří. "Fanoušci mě v Calgary skvěle přivítali a od prvního dne se cítím jako doma. Doufám, že se odměním dalšími góly a budeme vítězit."

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.