bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Puljujärvi? Kdepak, Edmonton loví posilu v Číně

8. září 2020, 14:50

Jakub Hromada

Edmontonu se sice letos podařilo postoupit do play-off, ovšem skončil hned v kvalifikačním kole ve čtyřech zápasech na holích Chicaga. Parta okolo velikánů McDavida s Draisaitlem se tak musí vyrovnat s dalším zklamáním. Fanoušci byli nedočkaví, jak se vyvine situace s Finem Puljujärvim, namísto toho Oilers s velkou pravděpodobností podepíší Adama Cracknella z Kunlunu.

Adam Cracknell není žádný rychlík k McDavidovi, což ovšem nevylučuje fakt, že ho vedle něj trenér Oilers nenasadí. Když může Kassian, proč by nemohl také Cracknell.

Ten by přišel po roční zastávce v čínském Kunlunu, kam před sezónou přestoupil z Anaheimu. Za tým hrající KHL, kterému dělal alternativního kapitána, posbíral 24 bodů (10+14) v 52 zápasech.

Cracknell byl draftován v roce 2004 až v devátém kole Calgary Flames a v NHL si zahrál za St. Louis, Columbus, Vancouver, Edmonton, Dallas, New York Rangers a Anaheim. Za devět sezón v nejlepší lize světa ovšem odehrál pouze 210 zápasů se ziskem 43 bodů.

Rozhodně se tak nejedná o hráče, který by klub vytáhl ke Stanley Cupu, ovšem i takoví borci jsou potřeba. Pokud se potvrdí spekulace a s Edmontonem podepíše smlouvu, měl by hrát převážně na farmě u Condors a být hlavním kandidátem na povolání do hlavního týmu. I tam se bude ale pohybovat maximálně ve třetí a čtvrté útočné řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.