bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Quenneville má o návratu Crawforda jasno. Kdy se hvězdný brankář vrátí?

4. října 2018, 10:25

Jiří Sameš

Chicago Blackhawks budou mít svého startujícího brankáře, Coreyho Crawforda, zpět v brankovišti ještě tento měsíc. Konkrétně by se mělo jednat o 18. říjen.

Podle hlavního trenéra Černých jestřábů, Joela Quennevillea, se Crawford vrátí zpět mezi tři tyče ve čtvrtek, 18. října. Právě v tento den Hawks přivítají doma Arizonu Coyotes.

„Corey vypadá na ledě skvěle. Velmi dobře sleduje puk, rychle se pohybuje, jeho lapačka je mrštná. Cítí se dobře, nic jej nelimituje,“ říká Quenneville.

„Vypadá velmi dobře ve všech oblastech. Je to zase ten starý známý Corey Crawford,“ dodává.

Pokud se třiatřicetiletý Kanaďan skutečně vrátí zpět do akce v uvedeném termínu, zmeškal by jen úvodních pět zápasů nové sezony.

Loni Crawford odchytal kvůli otřesu mozku pouze 28 zápasů. Zaznamenal přitom bilanci 16-9-2, průměr obdržených branek 2,27 a procentuální úspěšnost zákroků 92,9.

Než se Crawford vrátí, budou brankářskou dvojici Chicaga tvořit Cam Ward a Anton Forsberg.

Čtěte také: Preview: Napraví Blackhawks loňský neúspěch a vrátí se zpět do play-off?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.