bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Radostná zpráva pro Bruins. Donato podepsal smlouvu a je připraven nastoupit!

19. března 2018, 14:27

Jan Šlapáček

Fanoušci Bostonu musí být nadšením bez sebe. Vedení Bruins se dohodlo na dvouleté nováčkovské smlouvě s talentovaným Ryanem Donatem, který může nastoupit již dnes v noci proti Columbusu!

Americký útočník dlouho otálel s podepsáním nováčkovské smlouvy s celkem Bostonu, nakonec se ale rozhodl, že svoji kariéru v nejlepší hokejové lize světa začne právě zde.

Jednadvacetiletý Donato poslední tři sezóny strávil v univerzitní lize NCCA v týmu Harvard University a každý rok patřil k nejlepším hráčům v soutěži. V této sezóně si během devětadvaceti zápasů připsal parádních třiačtyřicet kanadských bodů a byl vyhlášen hráčem sezóny.

Velký dojem udělal Donato především na olympijských hrách v dresu USA, kde se stal nejproduktivnějším hráčem svého týmu, když se v šesti odehráných zápasech hned pětkrát střelecky prosadil a připsal si i jednu asistenci.

Debutu mladého útočníka v NHL vůbec nic nebrání a očekává se, že nastoupí dnes v noci proti Columbusu. V TD Garden se určitě dočká vřelého uvítání.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.