bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Radostné období. Tarasenko si během finále odskočil k porodu, narodil se mu třetí syn

9. června 2019, 17:12

Matěj Hodoval

Finále o Stanley Cup je pro každého hokejistu jedna z největších událostí jeho sportovní kariéry. Ačkoliv se jedná o tak důležitou akci, existují na světě důležitějšího věci, o čemž ví také Vladimir Tarasenko.

Rus ve službách St. Louis totiž během volna mezi pátým a šestým finálovým duelem odcestoval za svou manželkou do porodnice.

Do rodiny Tarasenkových přibyl další člen, matka Yana porodila již třetího syna, z malého sourozence se mohou těšit starší bratři Aleksandr a Mark.

„Je to skvělé. Vladimir zvládl celou situaci skvěle, stejně tak Yana. Jsme za něj velmi šťastní,“ řekl spoluhráč Patrick Maroon.

„Musí být naprosto vyčerpaný. Nedokážu si představit, jaké to pro něj je. Ale je to skvělé, jedna z nejúžasnějších věcí na světe je být rodičem. Především v tento čas, kdy prochází vším tím, emoce musí být skvělé. Všichni tu jsme za něj velmi šťastní,“ dodává Ryan O'Reilly.

Co se hokeje týče, měl by být Vladimir Tarasenko připraven nastoupit do utkání s pořadovým číslem šest, v němž Blues mohou slavit zisk poháru.

Pro Bluesmany by absence rodáka z Jaroslavli byla velmi nepříjemná. Trenér Craig Berube už tak postrádá forvarda Ivana Barbaševa, jenž inkasoval stopku za zákrok na hlavu.

Tarasenko je pro své mužstvo nesmírně důležitý, ve čtyřiadvaceti bitvách v letošní vyřazovací části nastřílel jedenáct gólů a navrch přidal pět asistencí.

Nicméně i tak je samozřejmostí, že rodina je zkrátka na prvním místě. „Není to jednoduché a on není jediným hráčem, který si tím prošel. Rodina je pochopitelně důležitá a na prvním místě a musíte se ujistit, že vše je v pořádku. Nicméně Vladimir je skvělý, odvádí pro nás výbornou práci,“ líčí Craig Berube, trenér Blues.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.