bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rangers podepsali i DeAngela, americký zadák zůstane v New Yorku další rok

21. září 2019, 18:10

Matěj Hodoval

Boj s platovým stropem je pro Jezdce z New Yorku alespoň na chvíli u konce. Zástupci Rangers si mohou odškrtnout ze seznamu posledního hráče z užšího kádru, na smlouvě se totiž dohodli i se třiadvacetiletým Anthonym DeAngelem.

Tony DeAngelo setrvá v New Yorku minimálně ještě jednu sezonu. Mladý Američan kývl na velmi příjemnou smlouvu pro klub, za rok si vydělá 925 tisíc dolarů.

Je dobré ho mít zpátky. Tony je velkou součástí naší budoucnosti a navíc má za sebou velmi silnou druhou polovinu uplynulého ročníku,“ říká na adresu svého svěřence hlavní trenér David Quinn.

Nicméně rodák ze Sewellu klidně mohl požadovat více. DeAngelo má za sebou dosud nejlepší sezonu v National Hockey League. Své osobní maximum překonal v počtu asistencí, kanadských bodů i odehraných zápasů. Za jednašedesát duelů nastřádal čtyři branky a šestadvacet gólových nahrávek. Navíc skončil na šesti kladných bodech ve statistice +/-.

Vždy jsem cítil, že Tony, jeho agent a já se domluvíme. Nakonec si uvědomil, že situace je taková, jaká je, že z toho bude jednoletý kontrakt a pravděpodobně bude chytré se vrátit a začít hrát,“ pochvaluje si domluvu generální manažer Jeff Gorton.

Podpis obránce, jehož Rangers získali na konci června 2017 z Arizony v rámci výměny za centra Stepana a gólmana Raantu, pochopitelně ještě přiblížil Jezdce platovému stropu. Aktuálně mohou operovat s necelými 236 tisíci dolary.

Navíc se v kempu newyorského celku uchází o místo v týmu čtveřice hokejistů – útočníci Micheal Haley s Connorem Brickleyem a obránci Joe Morrow s Masonem Geertsenem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.