bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rangers sedmý duel nevybojovali, do konferenčního finále jde Ottawa

10. května 2017, 4:30

Martin Zíta

Ottawa Senators si poprvé od roku 2007 zahraje konferenční finále. Sens v šestém zápase série s newyorskými Rangers urvali čtvrtou výhru a vcelku nečekaně proklouzli do předposledního kola vyřazovací části.

New York Rangers – Ottawa Senators

2:4 (0:2, 1:1, 1:1)

Stav série: 2:4

Branky a nahrávky: 34. Zibanejad (Zuccarello, Holden), 41. Kreider (Zibanejad, Br. Smith) – 5. Hoffman (E. Karlsson, MacArthur), 15. Mark Stone (MacArthur, Ch. Wideman), 36. E. Karlsson (B. Ryan, C. Anderson), 60. Pageau (Mark Stone)

Kdo by to na začátku play-off nebo pár dní před jeho začátkem čekal. Ottawa Senators proklouzla do finále Východní konference, když v šestém zápase přehrála newyorské Rangers. Erik Karlsson ke čtvrté výhře v sérii přispěl vítěznou trefou a jednou asistencí.

Senators se z postupu do konferenčního finále radují poprvé od roku 2007 a nyní budou čtyřiadvacet hodin čekat na svého soupeře. Ten vzejde ze sedmého duelu souboje mezi Penguins a Capitals.

H. Lundqvist (NYR( – odchytal 58:35 minut, 22 zákroků, úspěšnost 88 %
C. Anderson (OTT) – odchytal 60:00 minut, 37 zákroků, úspěšnost 94,9 %

1. Erik Karlsson (OTT)
2. Craig Anderson (OTT)
3. Mika Zibanejad (NYR)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.