bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rázný krok za Stanley Cupem, Pittsburgh vyhnal Rinneho z branky a je výhru od poháru

9. června 2017, 5:27

Martin Zíta

Natolik jasný průběh pátého zápasu nečekal asi vůbec nikdo. Pittsburgh znovu Nashville vyučil v efektivitě a takřka po sedmi minutách bylo hotovo. Penguins se střelecky zastavili u čísla šest, hned u tří branek byli Sidney Crosby nebo Phil Kessel.

Pittsburgh Penguins – Nashville Predators

6:0 (3:0, 3:0, 0:0)

Stav série: 3:2


Branky a nahrávky: 2. J. Schultz (Crosby, Hörnqvist), 7. Rust (Kunitz, Daley), 20. Malkin (Kessel, Hainsey), 22. Sheary (Crosby, Guentzel), 29. Kessel (Määttä, Crosby), 37. Hainsey (Malkin, Kessel)

Stanley Cup mají na dosah. Pátý zápas finálové série ovládli hokejisté Pittsburghu, a to ve velkém stylu. Penguins se na konci radovali z vysoké výhry 6:0, přičemž branky rovnoměrně rozdělili do prvních dvou třetin – už po necelých semi minutách vedli o dvě trefy.

Pekka Rinne po skvělých výkonech v duelech tři a čtyři tentokrát znovu nepřesvědčil a po dvaceti minutách opustil brankovistě. Matt Murray na straně druhé pochytal všech čtyřiadvacet střel nashvillských hráčů.

M. Murray (PIT) – odchytal 59:50 minut, 24 zákroků, úspěšnost 100 %
P. Rinne (NSH) – odchytal 20:00 minut, 6 zákroků, úspěšnost 66,7 %
J. Saros (NSH) – odchytal 40:00 minut, 12 zákroků, úspěšnost 80 %

1. Sidney Crosby (PIT)
2. Phil Kessel (PIT)
3. Ron Hainsey (PIT)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.