bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rekord vyrovnán. Penguins vstřelili dva góly v rozmezí pěti sekund!

16. dubna 2018, 8:19

Jan Šlapáček

Hokejisté Pittsburghu zapomněli na vysokou porážku ze druhého zápasu a ve Philadelphii znovu rozjeli ofenzivní mašinu, která vyrovnala jeden rekord. Penguins se podařilo ve druhém dějství vstřelit dvě branky během pěti sekund, což se v play-off naposledy povedlo Detroitu v roce 1965!

Jevgenij Malkin a Brian Dumoulin (Pittsburgh Penguins)

Začalo to všechno přesilovou hrou čtyř proti třem. Po krátké kombinaci v útočném pásmu si na pravém kruhu udělal prostor Jevgenij Malkin a dělovou ránou zamířil k protější tyčce.

Posléze se na vhazování na středovém kruhu postavil Sidney Crosby, který si přiklepl kotouč dopředu, velmi rychle se dostal do přečíslení, při kterém oslovil Briana Dumoulina a ten se z levého kruhu nemýlil.

Penguins vstřelili dva góly během pěti sekund, čímž vyrovnali starý rekord Detroitu z roku 1965 a také udělali tímto zápisem velký krok k tomu, že se ujali v sérii vedení 2:1.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.