bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Roman Polák prodloužil s Dallasem o jeden rok, finančně si polepší

7. června 2019, 11:45

Marek Hedbávný

Před rokem, přesně touto dobou, se zdálo, že jsou dny Romana Poláka v NHL sečteny. Nahlas se hovořilo o jeho návratu do Vítkovic. Nakonec ale ještě dostal šanci v NHL a v Dallasu si letos vedl tak dobře, že se Stars podepsal kontrakt i na příští rok.

Polák si během něj vydělá 1,75 milionu dolarů. To znamená, že si oproti předešlému ročníku polepší o 450 tisíc dolarů.

V Texasu si ho zamilovali.

„Roman zosobňuje to, co představuje pojem profesionál. Jeho přínos pro mladší hráče je neocenitelný," vysvětluje generální manažer Jim Nill, proč s 33letým obráncem i nadále počítá.

Polák letos odehrál za Dallas včetně play off 90 utkání. Dal jeden gól a devětkrát asistoval. Ve statistice +/- měl čtyři kladné body a trenéři ho hodně využívali v oslabení.

Zároveň předvedl jedenáctý nejvyšší počet hitů v rámci celé NHL a také zablokoval nejvíc střel ze všech hráčů Stars. Svedl i několik bitek. „Líbí se nám jeho týmové pojetí a jeho fyzický styl. Jsme nadšení, že pokračuje," dodal Nill.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.