bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rozhodčí vykázali Marleaua z vhazování, nasupený trenér Babcock sarkasticky tleskal

13. prosince 2017, 19:00

Vojtěch Balon

Toronto Maple Leafs neprožívají zrovna šťastné období. Tradiční kanadský celek vinou zranění přišel o svou oporu Austona Matthewse a ačkoliv se v Atlantické divizi drží na druhém místě, v poslední době nepodává ideální výkony. V 15 z posledních 20 zápasů byla parta Mikea Babcocka svými soupeři přestřílena a nejlépe placený trenér v NHL už dává svou frustraci najevo.

V úterním utkání proti Philadelphii, na kterou Leafs nestačili poměrem 2:4 (a 22:38 na střely), předcházela úvodnímu gólu Flyers poněkud sporná situace. Veterán Patrick Marleau byl vykázán z kruhu pro vhazování, načež jeho náhradník Zach Hyman buly s domácím centrem Seanem Couturierem jasně prohrál a ihned po vhazování Claude Giroux otevřel skóre.

Vedení ligy už před začátkem sezóny zdůraznilo, že nebude nedovolené počínání na vhazování tolerovat, kouč Maple Leafs Mike Babcock si ale na úzkoprsost čárových sudích ještě očividně nezvykl; jeho ironický potlesk mluví za vše:

Na pozápasové tiskové konferenci zkušený lodivod příliš hovorný nebyl, což u něj rozhodně není zvykem: Babcockova tiskovka trvala sotva minutu a půl. „Viděli jste to vhazování? Teď už to je jedno, ale ta situace se mi nelíbila,“ čertil se trenér Maple Leafs.

A jak to vlastně vypadá s Matthewsem? Dvacetiletý tahoun torontské ofenzívy se v sobotním utkání v Pittsburghu nešťastně srazil s vlastním spoluhráčem Morganem Riellym a spekuluje se o možném otřesu mozku, Babcock se ale k tomuto tématu nechtěl vyjadřovat. „Nevím o tom, že by utrpěl otřes mozku,“ řekl neurčitě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.