bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rozjetá Philadelphia narazí na Dallas, Arizona se pokusí přerušit mizérii proti Nashvillu

10. prosince 2016, 18:45

Martin Zíta

Už v 19 hodin začne duel Philadelphie a Dallasu. Flyers vyhráli posledních sedm zápasů a v NHL momentálně není týmu s lepší formou. Naopak nejhorší hokej posledních dní předvádějí Kojoti z Arizony. Šanci na ukončení série porážek budou mít proti Nashvillu.

19:00 Philadelphia Flyers – Dallas Stars

Sedm zápasů v řadě zvládla Philadelphia vítězně. Naposledy si Flyers poradili s Edmontonem, který v divokém duelu porazili 6:5. Dallas v posledních pěti zápasech vyhráli dvakrát, přičemž se však radovali ve třech posledních vzájemných duelech.

V brankách by se měli představit Kari Lehtonen a Steve Mason.

22:00 LA Kings – Ottawa Senators

Podruhé v sezoně se o desáté večer střetnou hráči Los Angeles a Ottawy. První vzájemný zápas vyhráli Senators 2:1 a vyhráli také dva z posledních pěti zápasů. Stejný počet výher z tohoto období mají také Kings. LA však prohrálo poslední dva duely, zatímco Sens své dvě výhry natěsnali do nejčerstvějších tří duelů.

V brance Králů by se měl představit Peter Budaj a proti němu Mike Condon. Start prvního již potvrdilo vedení klubu.

1:00 Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

Boston si do duelu s Torontem nese tři výhry z posledních pěti zápasů, dvě výhry však přišly v posledních dvou duelech. Maple Leafs nevyhráli už třikrát v řadě. První duel však jasně ovládlo právě Toronto, když vyhrálo 4:1. Na ledě soupeře však Leafs vyhráli jen dvakrát ze třinácti zápasů.

V brance Toronto naskočí Frederik Andersen, proti němu se zřejmě postaví Tuukka Rask. Jeho start ale tým ještě nepotvrdil.

1:00 Montreal Canadiens – Colorado Avalanche

Canadiens po skvělém startu již nejsou takovou mašinou, byť se rozhodně nepropadají. Habs avšak z posledních pěti zápasů vyhráli jen dva. Colorado v posledním zápase porazilo Boston a konečně useklo dlouhou sérii porážek. V minulé sezoně pak Avs vyhráli oba vzájemné zápasy.

Za domácí se v brance zřejmě představí Carey Price, branku Avs bude hájit Calvin Pickard.

1:00 Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins

Lightning vyhráli pouze jeden z posledních pěti zápasů, když v prodloužení porazili Washington. Pens vyhráli poslední čtyři duely a naposledy prohráli prvního prosince proti Islanders.Od této prohry pak soupeřům nasázeli čtyřiadvacet branek.

V brance Pens by měl stát Matt Murray, domácí bude hájit Andrej Vasilevskij.

1:00 Florida Panthers – Vancouver Canucks

Už čtyři duely v řadě nedosáhla Florida na dva body – hned dvakrát ale padla až v prodloužení. Vancouver je na tom překvapivě lépe, když z posledních pěti zápasů vyhrál třikrát. Naposledy si poradil s momentálně trápící se Tampou Bay. V minulé sezoně si ve vzájemných duelech oba týmy připsaly po třech bodech.

V brance Panterů se představí Roberto Luongo a na druhé straně Jacob Markström.

1:00 Columbus Blue Jackets – New York Islanders

Pět výher v řadě si do souboje s Ostrovany nese Columbus a během této šňůry dostali Blue Jackets pouze sedm branek. Vstřelili jich pak devatenáct. Ostrované vyhráli dvakrát za sebou a z poledních pěti duelů si nesou dokonce čtyři výhry. S Blue Jackets pak Isles prohráli naposledy v dubnu 2015, ovládli tedy posledních pět vzájemných duelů.

V brance Islanders se představí Jaroslav Halák. Na druhé straně by to pak měl být Segej Bobrovskij.

2:00 Arizona Coyotes – Nashville Predators

Podruhé v sezoně na sebe narazí Arizona a Nashville. Coyotes pětigólovou bitvu rozhodli v samostatných nájezdech. Z posledních pěti zápasů však nevyhráli jediný, celkem pak prohráli šestkrát v řadě. Ani Preds se nedaří nejlépe a z posledních pěti zápasů vyhráli jen dvakrát. Na hřišti soupeře pak zvládli tři zápasy ze třinácti.

V brankách se zřejmě představí tradiční tváře Pekka Rinne a Mike Smith.

4:00 Calgary Flames – Winnipeg Jets

Pět výhře v řadě hřeje Calgary před duelem s Winnipegem. Jets dvakrát za sebou padli a z posledních pěti si odnesli dvě vítězství. Bez zajímavosti rozhodně není, že v posledních deseti vzájemných zápasech se oba soupeři střídaly se dvěma vítěznými duely v řadě. Poslední vítěznou minisérii měli Flames, řada by tedy měla být na Jets.

Ani jeden z týmů zatím svého brankáře nezvolil, očekávají se starty Chada Johnsona a Connora Hellebuycka.

4:30 San Jose Sharks – Carolina Hurricanes

Poslední zápas noci na neděli rozehrají San Jose a Carolina. Hurricanes vyhráli tři z posledních pěti vzájemných zápasů, včetně toho letošního. 16. listopadu se Canes radovali z výhry 1:0. Carolina vyhrála dva z posledních pěti a v tomto ohledu jsou na tom lépe Shark, kteří vyhráli třikrát. Ovšem poslední dva zápasy Žraloci ztratili.

V brankách svých týmů se nejspíš představí Cam Ward a Martin Jones.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.