bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ruttu získal nejlepší tým NHL! Český bek se stěhuje do Tampy

11. ledna 2019, 23:39

Vojtěch Balon

Jan Rutta, který poslední týdny trávil na chicagské farmě v Rockfordu, opouští organizaci Blackhawks. Novým působištěm píseckého rodáka bude Tampa Bay, jasný lídr NHL.

Spolu s Ruttou se na jižní cíp Spojených států stěhuje volba v sedmém kole letošního draftu, generální manažer Tampy Julien BriseBois naopak obětoval obránce Slatera Koekkoeka a páté kolo draftu.

Desátý muž draftu 2012 do NHL nikdy naplno neprorazil, v polovině aktuální sezóny má Koekkoek na pažbě jen devět zápasů za první tým Lightning. Také Rutta nedávno vypadl ze sestavy Blackhawks, výměna do nového prostředí by tak oběma mohla prospět.

Bolts vedou Atlantickou divizi s obřím dvanáctibodovým náskokem na druhé Toronto a mnozí experti je mají za největšího favorita na zisk Stanleyova poháru. Mohla by tak pokračovat zajímavá tradice: předloni Hawks vyměnili Trevora Daleyho do Pittsburghu a loni Michala Kempného do Washingtonu, oba obránci se o pár měsíců později laskali se stříbrným pohárem.

Vyjde to i Janu Ruttovi?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.