bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Rvačka na tréninku. Kluci jsou kluci, smál se trenér Chicaga

23. ledna 2020, 5:29

Jan Vojkůvka

Hokejistům Chicaga se v posledních týdnech konečně začalo dařit. Prazvláštně pak mohla vypadat situace, jež se udála na tréninku před zápasem s Floridou (Blackhawks nakonec prohráli 3:4), kdy se do sebe pustili Jonathan Toews a Duncan Keith ve zdánlivé rozepři.

Sociální sítě jsou v dnešní době velmi silné, skoro by se dalo říct všemocné. Když se ovšem objevilo na Twitteru video, na kterém byly zobrazeny první chvíle po rvačce na tréninku Chicaga, rozjely se divoké spekulace o tom, že v týmu Blackhawks bují pořádné rozepře. 

Jimmy Greenfield, který video, jež zachycovalo první momenty po rvačce mezi Jonathanem Toewsem a Duncanem Keithem, zveřejnil, podotkl, že netuší, jestli šlo o reálnou rvačku, ale že to tak přinejmenším vypadalo. 

„Bylo to jen takové přátelské zápasení,“ usmíval se posléze Toews, který srazil Keitha k ledu a přetáhl mu dres přes hlavu. Oba soky od sebe musel roztrhnout asistent trenéra Sheldon Brookbank. Následně kapitán týmu dodal, že se jednalo o přípravu před bitvou s Floridou, na jejíž lavičce se do Chicaga vrátil trenér Joel Quenneville, bývalý dlouholetý kouč Blackhawks. 

V rozhovorech s médii se celé situaci smál i hlavní kouč týmu Jeremy Colliton. „Máte bráchu? Jo? Já taky,“ zubil se Colliton. „A taky mám doma dva kluky, takže takovéhle věci vidím denně,“ dodal.

Doba sociálních sítí nahrává všemožným spekulacím. Z rvačky mezi Toewsem a Keithem ovšem velblouda udělat nedokáže.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.